Categorieën

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Facebook be a Friend

AVG Wet  privacy verklaring

 http://www.fitness-supplementen.nl/content/15-privacy-verklaring

Uitleg Fitness-supplementen.nl

Beste klanten van fitness supplementen LETOP  geen 24 uur service . 

Dear Customer  of Fitness-supplementen.nl   CAUTION  no 24 hour service

levertijden wij streven ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te kunnen leveren ( weekeinde geen werkdag)

Shipping time ,  we deliver your order within 5 day's   ( weekend no working days)

Wij werken met vraag en aanbod,  zodra klant besteld gaan wij inkopen

We work on demand as soon a customer orders we are going to order it for you.

Soms komt het helaas nog voor dat we het te rustig hebben en dat vertraagt de levering ons EXCUUS hiervoor. max 2 a 3 dagen.   

Voor vragen mail  gewoon info@fitness-supplementen.nl

Altijd antwoord binnen enkele minuten ( tenzij ik aan het trainen ben kan het iets langer duren).

 

5% Kleding had altijd levertijd van  minimaal 8 weken

5% Clothing had a delivery time of 8 weeks

 

 


Wie is Fitness-Supplementen.nl ?

Ik ben Ron vd Heide uit almelo en ik train nu aantal jaren , in deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan met voeding supplementen en trainingen.  Ik ben 5 jaar terug deze shop begonnen omdat ik altijd al graag met supplementen werk en verkoop uiteraard.

ik doe dit alles alleen , op dit moment nog vanuit woning hopende op een leuke klanten bestand zodat ik van mijn hobby echt mijn werk kan maken.

 

 

Verzendproblemen wat te doen ??

Zijn er problemen met afleveren of wat maar te maken heeft met bezorgen mailt u AUB naar info@fitness-supplementen.nl

dan zorg ik ervoor dat het goedkomt.



Contact gegevens
Hier vindt u onze klantgegevens » lees verder


Betalingen
Fitness-Supplementen.nl hanteert twee gemakkelijke betaalmethoden van online betalen. We ondersteunen iDEAL en natuurlijk kunt u bij ons ook uw bestelling over maken d.m.v. overboeking middels telebankieren. » lees verder


Verzendkosten
Wij vragen een bijdrage van € 4 verzendkosten tot €30 en vanaf  €30 euro gratis verzenden  ( helaas iets verhoogd sinds 30-4-18 van 25.90 naar 30 )

WIJ VERGOEDEN GEEN RETOUR KOSTEN  wel als het product niet is wat het moet zijn dan word alles vergoed en nieuw product dat wel voldoet aan uw eisen en bedrag.

Verzending naar buitenland

Verzenden belgie mogelijk





Verzenden
De bij Fitness-Supplementen.nl gekochte artikelen worden in de regel met  5 werkdagen geleverd .. Fitness-Supplementen.nl verstuurd haar producten via  post.nl , wat garant staat voor een betrouwbare levering.

Op het moment dat wij het pakket versturen, verzend post.nl  naar het tijdens de bestelling opgegeven emailadres met de track en trace code van het pakket. Zo kunt u zelf kijken waar je pakket zich bevindt en wanneer het geleverd wordt.

Helaas kunt u uw pakket niet traceren via onze site deze optie missen wij.





Fitness-Supplementen.nl Facebook
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe acties/aanbiedingen van Fitness-Supplementen.nl? Profiteren van hoge kortingen en actie codes? Grijp nu je kans en meldt je aan op onze facebook site .


Privacy Verklaring
Fitness-Supplementen.nl respecteert uw privacy. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens slechts om bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Fitness-Supplementen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Klant mag ten aller tijde gegevens inzien, verwijderen.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).





Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u hier. Zo vindt u hier meer informatie over betalen via Internet en onze retourneringsregelingen. » lees verder


Veel gestelde vragen

Waarom heeft u geen 24 uur

Wij hebben geen grote hallen of voorraden , wij werken op vraag en aanbod. 

Omruilen kleding


Dit kan binnen 8 dagen, ongedragen, met labels eraan en in verpakking als er verpakking bij zit.

supplementen is voeding dit kan alleen ongeopend retour verzonden worden.


Heeft fitness-supplementen een voorraad beheer.

Op dit moment hebben wij geen voorraad beheer, reden is we zijn een kleine shop.

 

Www.Fitness-supplementen.nl Www.Fitness-supplementen.nl, gevestigd aan Nachtegaalstraat 39, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Www.Fitness-supplementen.nl Nachtegaalstraat 39 0614048241

Persoonsgegevens die wij verwerken

Www.Fitness-supplementen.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fitness-supplementen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Www.Fitness-supplementen.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Www.Fitness-supplementen.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden
 

Delen van persoonsgegevens met derden

Www.Fitness-supplementen.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Www.Fitness-supplementen.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@fitness-supplementen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Www.Fitness-supplementen.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Www.Fitness-supplementen.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Www.Fitness-supplementen.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@fitness-supplementen.nl