Categorieën

Fabrikanten

Nieuwsbrief

Facebook be a Friend

Jointment sport

Gewrichten  steun..

Meer details


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Gebruik: Neem 3 maal daags 2 capsules in met voldoende water

Als sporter bent u altijd op zoek naar uw limiet. Het verleggen van grenzen en bereiken van nieuwe persoonlijke records staan hoog in het vaandel. Intensieve training kan echter lastige blessures in de hand werken, blessures die er voor kunnen zorgen dat u uw favoriete sport lange tijd niet meer kunt beoefenen! Niet alleen de bij krachtsporters zo overbekende slijmbeursontstekingen, wat dacht U van de muisarm, de tennis- en de golfelleboog?

Jointment Sport kan u helpen u sneller te laten herstellen. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor sporters. Het bevat de bewezen combinatie van Glucosamine met Chondroïtine, plus wel 10 andere actieve ingrediënten zoals MSM en haaienkraakbeen. Glucosamine kan de aanmaak bevorderen van synoviale vloeistof hetgeen de gewrichten smeert.

Chondroïtine en Haaienkraakbeen (rijk aan Chondroïtine sulfaat) hebben een versterkend efffekt op de werking van Glucosamine. Bovendien hebben deze stoffen een gunstige ontsteking- remmende werking. MSM (Methylsulfonylmethaan) wordt reeds lang toegepast ter behandeling van gewrichtspijn.

Het houdt de gewrichten van o.a. rug, nek, knieën en heupen soepel en helpt hier pijnlijke ontstekingen te voorkomen. De overige ingrediënten werken positief op de gezondheid van het kraakbeen en hebben tevens een ontstekingremmende werking.

Van Glucosamine is de positieve werking reeds lang bekend. Echter Glucosamine dient minimaal één tot drie maanden achtereen gebruikt te worden voordat de werking echt te bemerken is. Dit in een dagelijkse dosis van 1500mg

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.